FESTIVALBILAGAN

Vi älskar festivaler!

Biljetter till festivalsäsongen 2014

Kategori: Allmänt

Vi väntar fortfarande på datum och klartecken från flera festivaler inför nästa år. Men några är som vi tidigare nämnt redan igång med både datum, bandsläpp och biljetter.
 
Sweden Rock har sedan ett par veckor haft sina biljetter ute till försäljning. Här hittar ni deras olika typer av biljetter. Deras limiterade 3-4 dagars biljetter är slutsålda, men de ordinare finns ute till försäljning. I det limiterade biljetterna ingick en specialdesignad t-shirt. Endagsbiljetter kommer att släppas, men detta blir akutellt först i vår. Utöver detta finns även VIP-paket som innehåller betydligt mer finnesser.
Priser från 2290kr + förköpsavgift.
 
Sabaton Open Air har även de kommit igång med biljettförsäljningnen och gick idag ut med speciellt julerbjudande som ni hittar här. Där man tillsammans med biljetten får man då rockstad falun Merch i olika valörer efter tycke och smak. 
Priser från 840kr och även här släpps endagsbiljetterna till våren.
 
Rock Out Wild släppte sina biljetter i slutet av september och där kan man hittar 2 dagarsfestivalpass för 400kr detta gäller endast de 50 första biljetterna, restande biljetter släpps 1/12 och då är priset 500kr. Info hittar ni här.
 
Skogsröjet har även de släppt biljetter till 2014. Här finns biljetter från 740kr dessa priser är early bird erbjudande som gäller fram till och med 31/12. Även VIP-biljetter finns tillgänliga som ger tillträde till VIP-området.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: