FESTIVALBILAGAN

Vi älskar festivaler!

Välkommen till Festivalbilagan!

Kategori: Allmänt

Tanken med festivalbilagan är egentligen att skriva och följa det som ligger oss närmast om hjärtat, nämligen festivaler. Att visa på de festivaler som finns i Sverige och försöka följa deras uppdateringar och vad som händer kring festivalen allt samlat på ett och samma ställe.
 
Vårt hjärta ligger i rockmusiken, men vi har även valt att följa andra festivaler som rör sig i Sverige. Detta för att det idag finns så otroligt många som tilltalar så otroligt många olika människor...och musik är alltid lika spännande.
 
Namnet festivalbilagan tänker ni? Festivalbilgan är ju en tidning eller en bunta papper med komplement, men detta är ju...en blogg?
Ja det stämmer, vår tanke med namnet är innebörden av bilaga, något som kompletterar eller som är en bilaga till något större, men som behandlar ett specifikt område...i detta fall festivaler!
 
Detta är ett hobbyprojekt startat som en rolig grej. Vi drar igång nu lite smått inför festivalsäsongen 2014, för redan nu börjar festivalerna en efter en att droppa band inför sommaren 2014!