FESTIVALBILAGAN

Vi älskar festivaler!

Inget Metaltown 2014

Kategori: Metaltown

I veckan gick Metaltown ut med att de inte tänker köra 2014 utan tar ett sabbatsår och återkommer 2015. Detta på grund av att de inte känner att de kunna spika en tillräckligt bra headline. Kan vara ett smart drag i och med att nästa sommarn kryllar av festivaler med riktigt stora bandnamn och konsteter med det samma. Metallica, Iron Maiden, Megadeth, Twisted Sister, Black Sabbath, Alice Cooper, Aerosmith, Pearl Jam spelar alla i Sverige nästa sommar och mer kommer tror vi. Vi ser fram emot Metaltowns comeback 2015.
Här är festivalens egna ord om sitt uppehåll.
"Under de senaste månaderna har vi jobbat hårt för att spika allt inför Metaltown 2014. Men tiden går och vi har inte en värdig headliner. Samtidigt går vi mot en av de tyngsta metal-somrarna Sverige bevittnat under de senaste åren. Vi vill inte göra något halvhjärtat och har därför beslutat att göra uppehåll under 2014 så att vi kan omgruppera och förbereda vår comeback. Starkare än någonsin.

Under året kommer vi, tillsammans med Kulturbolaget och KB West, fortsätta att vara med och presentera tunga klubbspelningar i Göteborg, Malmö och Stockholm. Så fortsätt att hänga med oss här på Facebook, Instagram och Twitter för de senaste uppdateringarna om dessa, samt exklusiva tävlingar.

Slutligen vill vi tacka alla er metalheads som har kommit till Metaltown och headbangat med oss genom åren. Detta var inget lätt beslut att fatta, men det enda rätta med tanke på omständigheterna. Vi ser fram emot att ser er alla igen 2015!"

Kommentarer


Kommentera inlägget här: